Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ετοιμάζεται το reboot της original ταινίας Resident Evil

*
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Deadline, η Constantin Film έχει στα σκαριά μια νέα εκδοχή της original ταινίας Resident Evil. Τα γεγονότα θα διαδραματίζονται στη Racoon City το 1998. Το σενάριο και η σκηνοθεσία έχουν ανατεθεί στον Johannes Roberts, που στο βιογραφικό του έχει ταινίες όπως οι 47 Meters Down: Uncaged, The Strangers: Prey at Night και 47 Meters Down.

Ο Robbie Amell (Upload) θα υποδυθεί τον Chris Redfield, η Kaya Scodelario (Maze Runner) την Claire Redfield, η Hannah John-Warren (Ant-Man and the Wasp) την Jill Valentine, ο Avan Jogia (Zombieland: Double Tap) τον Leon S. Kennedy, ο Tom Hopper (The Umbrella Academy) τον Albert Wesker και ο Neal McDonough (Yellowstone) τον William Birkin.


Με την ταινία αυτή θέλω να επιστρέψω στα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς και να δημιουργήσω από την αρχή τον τρομακτική εμπειρία που έζησα, ήταν τα λόγια του Roberts.

Από πλευράς του, ο παραγωγός Robert Kulzer αναφέρει πως, έπειτα από περισσοτερα από δέκα παιχνίδια, έξι six live-action movies και εκατοντάδες σελίδες fan fiction, αισθανόμαστε στην υποχρέωση να επιστρέψουμε στο 1998, να εξερευνήσουμε τα μυστικά που κρύβουν οι τοίχοι του Spenser Mansion και της Raccoon City.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*